• DOLAR 32.331
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2295.22
  • ...
SON DAKİKA
Sağlık camiasında kadınlar günü kutlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ortak girişimiyle sağlık hizmeti veren kadınların, Kadınlar Günü kutlandı. Kutlamada katılan bayanlara çiçek ve atkı hediye edildi. Programa katılan bayanlar, oldukça memnun kaldıklarını dile getirdiler.

Bunun yanı sıra Kadınlar Gününün önemine değinen İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi, kadınlara yönelik şiddeti her zaman kınadığını belirtti.

Bodakçi, “Kadınlar, emektardır. Yaşamımızın her alanında ihtiyaç duyduğumuz, bizden desteklerini esirgemeyen, karşılıksız sevgi ve şefkat gösteren, annelik rolüyle toplumun temel yapı taşı olan kutsal varlıklardır. Bu nedenle kadınlarımızın her alanda eğitim alması, gelişmesi ve farkındalığının artması geleceğimiz açısından büyük önem taşır. Kadınların bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesine yönelik il düzeyinde çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla başta kadın sağlık çalışanlarımız olmak üzere, tüm kadınların Kadınlar gününü kutlar, barış, mutluluk ve huzur dolu yarınlar diliyoruz. Sağlığınız için her zaman yanınızdayız.” dedi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir