• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Umut Kervanı muhtaçların yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İhtiyaç sahibi ailelerin yaşadıkları dramı Rehber TV aracılığıyla kamuoyuyla paylaşan Umut Kervanı Programı'na katılarak mağduriyetlerini dile getiren ailelere yapılan yardımlar, Gaziantep Umut Der tarafından kendilerine ulaştırıldı.

Umut Kervanı Platformu üyesi Gaziantep Umut Der, TV programından sonra hesaplarına gönderilen ayni ve nakdi yardımları yardıma muhtaç ailelere ulaştırarak yüzlerini güldürdü.

Gaziantep Umut Der Başkanı Ahmet Kurt, Umut Kervanı programı vesilesiyle kendilerine ulaşan nakdi yardımları fakir ailelere dağıttıklarını belirterek, “Allah yardım yapan hayırseverlerimizden razı olsun. Bu vesile ile bize gönderilen bir adet tekerlekli sandalyeyi ve nakdi yardımı sahiplerine ulaştırdık. Bizim aracılığımız ile bu muhtaç aileleri sevindirdiler. Bizim amacımız da bu muhtaç ailelerin yüzlerinden tebessümü eksik etmemektir. Gerek ayni yardımlarımız ile olsun gerek nakdi yardımlarımız ile olsun bu muhtaç aileleri sevindirmeye çalışıyoruz. Allah hayırseverlerimizden razı olsun.” temennisinde bulundu.  (İbrahim Koçyiğit - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir