• DOLAR 32.372
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2325.466
  • ...
Yetim-Der 21 çifti evlendirecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Maddi imkanı yeterli olmayan gençlerin evlendirilmesine öncülük eden Yetim,Öksüz ve Mağdurlarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yetim-Der), bu ay evlendireceği 21 çift için hazırlıklara başladı.

Konu ile ilgili İlke Haber Ajansı`na (İLKHA) konuşan Yetim-Der Başkanı Fikri Karavil, 2011 yılında başlattıkları, ‘Huzura Adım Projesi` kapsamında, evlenme imkanı olmayan gençlere maddi ve manevi yardımlarda bulunduklarını söyledi.

“ ‘Bekar gençlerimiz kalmasın` sloganıyla yola çıktık”

Gençleri evlendirerek kötü ortamlardan ve fitnelerden sakındırma amacı taşıdıklarını belirten Karavil, “ Yetim Der olarak, ‘Bekar gençlerimiz kalmasın` sloganıyla yola çıktık. Gençleri, zina ve fuhuş bataklığından kurtararak, mutlu ve huzurlu bir yuva kurmalarına yardımcı olmak istiyoruz.” dedi.

“Gençlere yardım etmek isteyenlere aracı olabiliriz”

Karavil, evlenmek isteyen gençlere ev eşyası yardımı yaptıklarına işaret ederek, “Evlendirdiğimiz gençlerin beyaz eşya, yatak odası takımı ve oturma grubu gibi ev eşyalarının tamamını karşılıyoruz. Bu ay 21 genci evlendirme hazırlıklarına başladık. Gençlere yardım etmek isteyenlere aracı olabiliriz.” ifadelerini kullandı. (Hamza Adiyaman/M. Sıddık Bilge/Ali Fidancı-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir