• DOLAR 32.347
  • EURO 35.087
  • ALTIN 2308.804
  • ...
Minik öğrenciler sigaranın zararlarına dikkat çekti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle Münifpaşa Sosyal Tesisi Anaokulu öğrencileri bir dizi etkinlik hazırladı. Etkinlikler çerçevesinde minik öğrenciler, Yeşilay Haftasında sigaranın zararlarına dikkat çekmek için tiyatro gösterileri sundu.

Hazırladıkları gösterilerle sigaraya karşı olduklarını ifade etmek isteyen minik öğrenciler, şiirlerle sigarının zararlarını anlattı.

Münifpaşa Sosyal Tesisi Aile Merkezi Anasınıfı Öğretmeni Semra Korkmaz, “Yeşilay Haftası olması münasebetiyle öğrencilerimiz ve velilerimizle, ailelerimizle birlikte Yeşilay Haftası’nı kutladık. Öğrencilerimiz ile birlikte ailelerimize küçük bir tiyatro gösterisi sergiledik. Öğrencilerimiz daha küçük yaşta olmalarına rağmen, böylesine güzel bir gösteri sergilediklerinden dolayı hepsini tebrik ediyorum. Sigara ve alkol gibi içeceklerin zararlarını şimdiden çocuklarımıza aşılarsak, ileride bunları kullanmamak konusunda büyük bir kolaylık yaşayacaklar.” dedi.

Tiyatro gösterisinde rol alan minik öğrenciler ise, öğretmenleri nezaretinde ailelerine küçük bir tiyatro gösteri sunduklarını belirterek, Yeşilay Haftasını kutladılar.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir