• DOLAR 32.52
  • EURO 34.841
  • ALTIN 2426.537
  • ...
Sağlık Sen Bombalı Saldırıyı Kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- 29 Ekim 2011 tarihinde meydana gelen bombalı saldırıyla ilgili Sağlık Sen Bingöl İl Teşkilatı`ndan yapılan yazılı açıklamada, olay kınanarak, ülkede meydana getirilmek istenen kaos ortamının hiç kimseye bir yarar getirmeyeceğini belirtildi.

Bu tür olayların bir daha tekrarlanmaması için birlik ve beraberlik duygusuyla hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"29 Ekim Cumartesi günü İlimizin en işlek caddesi olan Genç Caddesi`nde bir kadın canlı bombanın kendisini patlatması sonucu canlı bomba ile birlikte 2 masum vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 20 `nin üzerinde vatandaşımız yaralanmıştır. İlimiz bu tür olaylara asla prim vermemiş, bu tür olaylarla ilimizin adı asla yan yana gelmemiştir. Yine geçtiğimiz günlerde Bitlis Güroymak / Norşin yakınlarında gerçekleştirilen terör saldırısı sonucu 5 polis ile birlikte biri bebek 3 sivil vatandaşımız hayatını kaybetmiş, Hakkari`nin Çukurca ilçesi`nin Keklikdere bölgesindeki çatışmada 26 asker şehit düşerken, 22 asker ise yaralanmıştır. Sağlık - Sen olarak bizler, ülkede meydana getirilmek istenen kaos ortamının hiç kimseye bir yarar getirmeyeceğini düşünüyor, bu tür olayların bir daha tekrarlanmaması için birlik ve beraberlik duygusuyla hareket edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu çatışmalarda hayatını kaybedenlere Allah`tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve tüm halkımıza başsağlığı; yaralananlara ise acil şifalar diliyor, tüm kamuoyunu bu tür olaylara karşı duyarlı olmaya çağırıyoruz"

Ali Yıldırım-İLKHA 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir