• DOLAR 32.345
  • EURO 35.088
  • ALTIN 2321.082
  • ...
Emine Erdoğan Şanlıurfa'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa’da Tülmen Kırsal Kalkınma Kooperatifinin açılışını gerçekleştirdi.

 

GAP Havalanında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve eşi Turan Güvenç, Vali İzzettin Küçük ve eşi Ayşe Küçük, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ve protokolle karşılanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam eşlik etti.

 

GAP Havaalanından karayolu ile ayrılan Emine Erdoğan ilk olarak Tülmen Kırsal Kalkınma Kooperatifinin açılışına beraberindeki heyetle birlikte katılarak, açılışı gerçekleştirdi.

 

Tülmen Kırsal Kalkınma Kooperatifindeki kadınlarla bir süre toplantı yapan Emine Erdoğan, daha sonra kooperatif bünyesinde yetiştirilen kuzuları ziyaret etti.

 

Turan Güvenç, Ayşe Küçük ve Milletvekili Zeynep Karahan Uslu burada Erdoğan’a kooperatif hakkında bilgi verdi.

 

Kooperatif ziyaretinin ardından Erdoğan ve beraberindeki heyet Şanlıurfa’nın Suruç İlçesinde yer alan 35 Bin kişilik yeni yapılan Suruç Konaklama Tesisinin açılışına geçmek üzere Tülmen’den ayrıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir