• DOLAR 32.586
  • EURO 34.827
  • ALTIN 2412.595
  • ...
MEM Çelik, Türkiye 3`ncüsü öğrenciyikonuk etti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Okullararası Türkiye Kros Şampiyonasında Türkiye 3`ncüsü olan ortaokulu öğrencisi RukenTek Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik`i ziyaret etti.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Diyarbakır`da gerçekleşen Okullararası Türkiye Kros Şampiyonasında 2000 metrede Türkiye 3`ncüsü olan Kozluk 75 Yıl Ortaokulu Öğrencisi Ruken Tek, Okul Müdürü Yılmaz Çoban, Öğretmeni Mesude Öden ve Atletizm İl Temsilcisi Ufuk Başkut`u makamında konuk etti.Türkiye 3`ncüsü olan RukenTek`i kutlayan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik Okul Müdürü ve oğretmeninden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öğrencilerinin Türkiye şampiyonalarında başarılı olmasının gurur verici olduğunu ifade eden Çelik; “Sevgili kızımızın, Okullar Arası Türkiye Kros Şampiyonasında Türkiye 3`ncüsü olması, kendisini, ailesini ve bizi mutlu etti. Öğrencilerimizin akademik projelerle ve sportif derecelerle başarı elde etmeleri öğrenci arkadaşlarına ve onlardan sonra gelen küçük öğrencilerimize, güzel bir örnek oluşturuyor. Bu başarıları akademik hayatlarını da olumlu etkilemekte, öğrenciler arasında başarılı olma yolunda tatlı bir rekabet ortamı oluşturmakta.  Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, öğrencilerimizin başarılı olması için gerekli ortamı sağlama çabalarımız ve desteğimiz kesintisiz devam edecektir.” dedi.

Çelik, ziyaretin sonunda RukenTek`e hediye taktim. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir