• DOLAR 32.542
  • EURO 34.887
  • ALTIN 2486.012
  • ...
Batman`da hafızlık merasimine davet
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Âlimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) daha önce gerçekleştirdiği ve toplumda geniş yankı uyandıran icazet merasimlerinden sonra, şimdi de hafızlığını bitiren öğrencilere yönelik hafızlık merasimi düzenliyor.

Âlimler ve Medreseler Birliğinden yapılan açıklamada, “23 kızımız büyük bir gayret ve özveriyle Kur`an-ı Kerimi hıfz etme başarısını gösterdiler. Hamdolsun Hafize kızlarımız Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği sınavlara da katılarak hafızlık belgelerini aldılar. Kur'an-ı hıfzetme bahtiyarlığına erişen kızlarımızın başarısını tebrik etmek ve belgelerini takdim etmek için halka açık ve bayanlara özel olacak bir merasim düzenliyoruz.  Allah`ın izni ve Müslüman halkımızın katkılarıyla bu konuda hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu merasimlerin Müslüman halkımıza hayır ve bereketler getirmesini diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

İlahiyatçı Yazar Mehmet Göktaş`ın katılımıyla 7 Mart tarihinde saat 12.00`da Batman Gala Düğün Salonunda düzenlenecek olan hafızlık merasimine tüm Batmanlı Kur`an aşığı bayanlar davet edildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir