• DOLAR 32.517
  • EURO 34.636
  • ALTIN 2490.457
  • ...
HÜDA PAR`dan Hammas El Hasenat için taziye mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi`nin, Hakk`ın rahmetine kavuşan Hamas Hareketi`nin kurucusu Hammad el-Hasenat için taziye mesajında şu ifadelere yer verildi:

“İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun

Filistin`in yetiştirmiş olduğu kıymetlerden, Şehit Şeyh Ahmed Yasin ve Şehit Abdülaziz Rantisi`nin dava arkadaşı, Hamas Hareketi`nin kurucusu Hammad el-Hasenat Rahim`ür Rahmana kavuşmuştur.

On yıllardır vatan toprağından ayrı olan ve sürgün hayatı yaşayan Hasenat, ömrünü çile ve mücadeleyle doldurmuş, yaşadığı sıkıntıların sağlığına etki etmesi neticesinde vefat etmiştir. Filistin davasının ümmetçe sırtlanması gereken böyle bir zamanda, coğrafyalarımız binlere bölünmüş, İslam düşmanlarına kalkması gereken eller birbirimize doğrultulmuştur. Bütün İslam dünyasını savaş meydanına çeviren İsrail ve işbirlikçileri, ümmetin aklını başından alarak her türlü fitne ve fesadına devam etmektedir.

Alim ve kanaat önderleri yaşadıkları müddetçe anlaşılamamışsa da, Rabbimizden niyazımız, hiç değilse ölümlerinden sonra hakikati göstermek adına, onları bize rehber kılmasıdır. Bu vesileyle Hammad el-Hasenat`ın vefatından derin teessür duyduğumuzu belirtiyor, başta Hamas hareketi olmak üzere, Filistin halkına ve İslam dünyasına taziyelerimizi sunuyoruz.”   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir