• DOLAR 32.509
  • EURO 34.58
  • ALTIN 2497.105
  • ...
İşgal Güçleri Filistinli 68 İşçiyi Gözaltına Aldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İşgal polisi, 1948'de işgal edilen Filistin topraklarındaki bir çok beldeye bu sabah (3 Mart Salı) erken saatlerde düzenlediği baskınlar sırasında Filistinli 68 işçiyi gözaltına aldı.

İşgal polisinin "Sınır Muhafızları" ile birlikte El-Celil bölgesinde ve Arap beldeleri çevresinde geniş çaplı operasyonlar düzenlediği, barikatlar kurarak araçları durdurduğu ve kimlik kontrolü yaptığı ifade edildi.

İşgal güçlerinin tarım arazilerine de baskınlar düzenleyerek Filistinli 68 işçiyi izinsiz çalıştıkları gerekçesiyle gözaltına aldığı bildirildi.

Operasyonlar sırasında işgal polisinin içinde Filistinli üç işçinin bulunduğu bir otomobilin de peşine düştüğü, gözaltına alınan işçilerin Taberiye'deki Sulh Mahkemesi'ne çıkarılarak işgal polisinin işçilerin gözaltı sürelerinin uzatılması talebinin karara bağlanacağı kaydedildi.

İşgal polisi dün de 1948'de işgal edilen Filistin topraklarının güneyindeki En-Nakab bölgesinde bulunan Raht kentinde Filistinli kaçak işçileri yakalamak için operasyon başlatmıştı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir