• DOLAR 32.368
  • EURO 34.976
  • ALTIN 2325.24
  • ...
Batmanlılar, artan kumar oyunlarına tepkili
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’da birçok kahvede kanunla yasaklanmasına rağmen, gizli ve açık şekilde kumar oynanıyor. Bundan dolayı birçok kişinin kumar yüzünden borç bataklığına girmesi sonucu, birçok ocak sönüp, aileler darmadağın oluyor.

Bununla ilgili olarak yetkililerin harekete geçmesi gerektiğini belirten vatandaşlar, kumar oynatılan yerlere müsamaha göstermemesini belirttiler.

Kumar bataklığına memur ve işçi gibi birçok kariyer sahibinin karıştığını belirten H.D isimli vatandaş, “Birçok kıraathane ile kahvehanede gizli ve açık olarak tombala ve diğer kumar çeşitleri oynatılıyor. Kumar yüzünden iflas eden, borç altına giren, ocakları sönen ve bunalıma giren çok kişi var. Yetkililer ivedilikle kumar oynatılan yerleri kapatmalı ve toplumsal bir yara haline gelen kumar ve tefeciliğe acilen son vermelidir” şeklinde konuştu.

Çarşı, Meydan ve birçok mahallede kumar oynatıldığını dile getiren vatandaşlar, polislerin bu tür yerleri bilmesine rağmen, müdahale etmemesi ve göz yummasına anlam veremediklerini belirterek  tepki gösterdiler. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir