• DOLAR 32.601
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2497.114
  • ...
Kasımiye`de Kutlu Doğuma özel albümün klibi çekildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gün geçtikçe çalışmalarına yeni ivmeler kazandıran Özlem Ajans, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed Mustafa'nın (s.a.v) Kutlu Doğum'u nedeniyle özel olarak hazırladığı ilahi albüm çıkartma geleneğini bu yıl da sürdürdü. Kutlu Doğum nedeniyle Kürtçe ve Türkçe olarak iki ayrı albüm hazırlayan Özlem Ajans, albümler için Mardin`de tarihi Kasımiye Medresesi`nde klip çekti. Klip çalışmasına Urfa Kardeşlik İlahi Grubu`nun da destek verdiği görüldü.

Klip çekimlerinin ardından İlke Haber Ajansı`na konuşan Özlem Ajans sanatçılarından Mustafa Altıntop, Özlem Ajans sanatçısı olarak “2015 Kutlu Doğum” albümünde bir eser okuduğunu ve bu eserin klip çekimleri için Mardin`de olduklarını söyledi. Kutlu Doğum albümü için yaklaşık 7 ay önce çalışmalara başladıklarını ifade eden Altıntop, “İnşallah çok güzel bir albüm ortaya çıkacak ve bizler bu albümü Müslüman kardeşlerimize hediye edeceğiz.” dedi.

Seslendirdiği eser ile ilgili bilgi veren Altıntop, “Allah Resulü Hz. Muhammed (S.A.V.) üzerine bestelediğimiz eserin tasavvufi yönü olduğu için tarihi Kasımiye Medresesi`nde klip çalışması yapmak istedik. Rabbim bu çalışmayı rızası için kabul etsin. Bizim amacımız; Allah Resulü`nün hayatını, ahlakını ve sünnetini farklı bir yol ile anlatmaktır. İnsanlar bu gibi albümleri alıp dinlediklerinde Allah Resulü`nü hatırlıyorlar. Kimi eserlerde çektiği sıkıntılar dile getirilip dinleyenleri duygulandırırken kimi eserlerde de sevindiriyor. Allah Resulü`nün bütün yönleri bu eserlerimizde mevuttur. Eserlerimizi alıp dinleyenler kendini o asırda hissedecekler. Tabi burada üzerimize düşen onun yaşantısını ve sünnetini kendi hayatımıza tatbik etmektir.” dedi.

Kürtçe ve Türkçe olmak üzere toplam 3 eser seslendiren Özlem Ajans sanatçısı Mahfuz Aktekin ise 2014 Kutlu Doğum programının bitimiyle beraber çalışmalara start verildiğini ifade ederek şunları söyledi; “Kutlu Doğum ayı bizim için bayram ayıdır. Nasıl ki bir çocuk bayram yaklaştıkça bir sevince gark olur bizler Kutlu Doğum ayı yaklaştığı zaman o duyguları yaşıyoruz. Tabi bu uğurda çalışmak, çabalamak apayrı bir keyif veriyor. Bu zevkin tarifi kelimelerle altılamaz ancak yaşanır. Bahar ayında bu albümlerimizi tatlı tadından halkımıza ikram edeceğiz.  Rabbim bu çalışmasını rıza-i ilahi için kabul etsin.” (M. Salih Keskin – İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir