• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
Vali Taşyapan`dan TÜMSİAD`a veda ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ziyarette Vali Taşyapan`ı, TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Başkan Yardımcısı Cihan Uzunyayla, Sektör Kurulları Komisyonu Başkanı Halim Canlı ve diğer üyeler karşıladı.

Gördüğü ilgiden memnun kaldığını belirten Vali Taşyapan, “Buradaki hizmet süremiz doldu. Güzelliklerle dolu Bingöl ve güzel insanlarını geride bırakarak gidiyoruz. Buradan tüm üyelerinize ve bütün Bingöllü hemşehrilerimize selamlarımı iletiyorum. Gideceğimiz yerlerden sizleri takip edeceğiz inşallah. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyaretten memnun kaldıklarını belirten Alimoğlu, “İlimiz için göstermiş olduğunuz gayretlerinizden ötürü sizlere teşekkür ediyoruz. İlimize renk kattınız, bizleri onurlandırdınız. Yeni görev yerinizin hayırlı olmasını temenni eder, gideceğiniz yerlerde başarılarınızın daha da artmasını diliyoruz." şeklinde konuştu.

Vedalaşma esnasında TÜMSİAD Bingöl Şube Başkanı İbrahim Alimoğlu, Vali İbrahim Taşyapan`a Bingöl`deki katkılarından ötürü teşekkür ederek plaketi takdim etti.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir