• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Çocuk Ligi Satranç Turnuvası sona erdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Çocuk Ligi Satranç Turnuvasının son tur müsabakalarına, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Satranç İl Temsilcisi, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.  1`nci ve 2`nci turu 13 Aralık 2014 tarihinde gerçekleşen, Batman Çocuk Ligi Satranç Turnuvasının son turları,28 Şubat tarihinde Demiryol Ortaokulunda, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik ve İl satranç temsilcisi Mehmet Yıldız'ın açılış maçıyla başladı. Satranç turnuvasının son tur müsabakalarında kısa bir konuşma yapan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik öğrencilere başarılar diledi.

Batman Çocuk Ligi Satranç Turnuvasının 1`nci ve 2`nciturlarını geçip, son turlarda mücadele hakkını kazanmış olmanız önemli bir başarı diyen, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, “Yapılacak son turlar sonunda ilk 3`te yer alacak takımlarımız, ilimizi Türkiye Çocuk ligi satranç turnuvasında temsil edecekler. Ben tüm sporcu öğrencilerimize başarılar diliyorum. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Batman Çocuk Satranç Ligi, 11 takım halinde toplam 80 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Turnuva sonunda, ilk 3 dereceyi alan takımlar, ilimizi Türkiye Satranç federasyonun belirleyeceği bir tarihte ve ilde yapılacak olan, Türkiye Çocuk ligi satranç turnuvasında temsil edecekler. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir