• DOLAR 32.595
  • EURO 34.826
  • ALTIN 2509.406
  • ...
Duyarlı taksi şoförlerine teşekkür plaketi verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Topçu, odaya kayıtlı taksilerde çalışan şoförlerden Atilla Yılmaz’ı araçta unutulan 100 Euro ve 2 bin 700 TL, diğer taksi şoförü Cevat Rogola’nı da araçta unutulan 10 bin TL’yi tam ve eksiksiz olarak sahiplerine iletmelerinden dolayı teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.

Şoförlere çok önemli bir meslek grubunda olduklarını ifade eden Hasan Topçu, “İnsanlar bizlere canını ve malını teslim ediyor. Bu yüzden duyarlı olmamız gerekiyor. Taksi şoförlerini temsil eden bir makam olarak böyle bir hadise karşısında gurur duydum. Bu davranışın tüm şoför camiası adına örnek teşkil etti. Bu tür örnek tutumlar neticesinde Bursa halkı taksilere ve diğer ulaşım araçlarına güvenle biniyor.” dedi.

Topçu, Bursa halkını dikkat edilmesi gereken bir husus doğrultusunda uyardı. Topçu, plakaları 4000, 4500 ve 8000 ile başlayan taksilerin Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na kayıtları olmadıklarını, bu plakalı araçların çevre ilçelerin taksileri olduğunu, bu numara ile başlayan bazı taksilerin Bursa merkezinde çalışma yaptıklarının müşahede edildiğini dile getirdi. Topçu, Yolcuların şehir merkezinde taksi kullanırken bu numaralarla başlayan taksi plakalı araçları kullanmamalarını herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaları durumunda Bursa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası olarak sorumlu olmayacaklarını bildirerek sözlerine son verdi.

Toplantı sonunda Topçu tarafından taksi şoförleri Atilla Yılmaz ve Cevat Rogola’ya sergiledikleri davranışlarından dolayı teşekkür plaketi verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir