• DOLAR 32.491
  • EURO 34.621
  • ALTIN 2480.566
  • ...
ABD`de silahlı saldırılar: 9 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD'nin Missouri eyaletinde en az dört bölgede silahlı saldırıların meydana geldiği ve bu saldırılarda en az 9 öldüğü bildirildi. Saldırılarla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, saldırıları kimin ya da kimlerin ne amaçla gerçekleştirdiği henüz bilinimiyor.

Independent'te yer alan habere göre, olayla ilgili konuşan bir ABD polisi saldırıyı gerçekleştiren kişilerden birinin de öldürülmüş halde olduğunu söyledi.

Teksas Bölge Şerifi James Sigman, dört bölgede saldırı meydana geldiğini doğrularken ilaveten iki bölgede daha silahlı saldırı olduğundan şüphelendiklerini belirtti.

Sigman muhtemel şüphelilerle ilgili daha fazla detay vermedi. Saldırıların meydana geldiği bölge sakinleri ise basına yetkililerin kendilerine evlerinden çıkmamaları ve yabancılara kapılarını açmamaları yönünde uyarıda bulunduklarını söyledi. Yerel basın bir otoyolda meydana gelen silahlı saldırıda ölenlerden birinin saldırının şüphelisi olduğunu yazdı.

Bölge sakinlerinden biri yetkililerin yerel saatle 03:45'te (TSİ 10:45) evlerine geldiklerini, ölü veya yaralı olup olmadığını kontrol ettiklerini ve kendilerine yabancı kişilere kapıyı açmamalarını söylediklerini aktardı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir