• DOLAR 32.379
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2325.951
  • ...
Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetine ziyaretler devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin`in Kızıltepe ilçesinde görev yapan basın mensuplarının bir araya gelerek kurduğu Kızıltepe gazeteciler cemiyetine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Kızıltepe`de ulusal ve yerel bazda görev yapan gazetecilerin bir araya gelerek kurduğu Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetine Son olarak Kızıltepe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç ile Kızıltepe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Gökdemir cemiyete ziyarette bulunup hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Cemiyetin açılışında umrede olmaları hasebiyle katılamayan ilçe milli eğitim müdürü Mehmet Sabahattin Genç ile Kızıltepe Halk Eğitim Müdürü Mehmet Hadi Gökdemir Kızıltepe Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek başarılar dilediler.

Cemiyet başkanı Mehmet Halit Solhan ile üyeler tarafından karşılanan Genç ve Gökdemir, Kızıltepe`de böylesine bir birlikteliğin olmasından memnuniyet duyduklarını belirterek Cemiyetin çalışmalarında başarılar dilediler.

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti başkanı Mehmet Halit Solhan da Genç ve Gökdemir`in ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek yönetim ve Cemiyet üyeleri adına kendilerine teşekkür etti. (Mehmet Aslan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir