• DOLAR 32.565
  • EURO 34.847
  • ALTIN 2416.87
  • ...
Ebu Zuhri: Mısır Medyasının Bize Karşı Kampanyası Kendi Yüz Karasıdır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin İslâmî Direniş Hareketi (Hamas) sözcüsü Dr. Sami Ebu Zuhri, Mısır'daki bazı medya organlarının Filistin direnişine karşı başlattığı karalama kampanyasının gerçekte kendi alınlarında taşıdığı bir ayıp damgası ve kendi yüz karaları olduğunu dile getirdi. Ebu Zuhri söz konusu medya organlarının böyle bir kampanyayla gerçekte, ümmetin çıkarlarına karşı siyonist katillerle aynı safta ve yan yana yer aldıklarını belli eden damgayı açığa çıkardıklarına dikkat çekti.

Dr. Sami Ebu Zuhri, Quds Press Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada bu tür yalan ve iftira kampanyalarıyla siyonist işgal rejiminin bizzat kendisinin bile Filistin direnişini yıpratma konusunda başarılı olamadığını, onun kumanda ettiği yerli medya organlarının başarılı olabileceğini ümit etmesinin boşuna olduğunu vurgulayarak; bu tür iftira ve yalanların sahiplerinin kimliğini ve durdukları yerleri açığa çıkarmaktan başka bir sonuç getirmeyeceğini dile getirdi.

Ebu Zuhri, bu tür yalancı ve iftiracı medyanın Mısır halkını temsil etmesinin mümkün olamayacağını hatırlatarak şöyle konuştu: "Biz kesin olarak biliyoruz ki bu kampanya Mısır halkının duruşunu sergilemez. Dolayısıyla bundan dolayı kaygılanmıyoruz. Bu tür iftiracıların Gazze'nin vurulacağı tehditleri de bizi telaşlandırmıyor. Asıl kendileri siyonist işgalciyi tehdit etmek yerine Filistin halkını tehdit etmekten dolayı utansınlar. Çünkü Filistin direnişi ümmetin meşru hakkını kullanmaktadır ve Filistin halkının karşısındaki işgale yönelik tavrı da her zaman bu doğrultuda olacaktır."

Filistin Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir