• DOLAR 32.331
  • EURO 34.994
  • ALTIN 2297.427
  • ...
Bursa'da araç muayeneleri randevuyla yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonlarının sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarına 24 Şubat tarihinden itibaren Bursa’nın Orhangazi ve Mustafakemalpaşa İstasyonları da katılacak. Bu iki istasyonla birlikte, Bursa’da bulunan 6 muayene İstasyonunun tamamı, artık sadece randevu ile hizmet verecek.

İstasyonlarda muayene  taleplerinin hafta ve gün içine eşit şekilde dağılmasının mümkün olduğunu belirten TÜVTÜRK yetkilileri, bu sistem sayesinde araç kullanıcılarının istasyonda daha az bekleyeceklerini söyledi.  

Randevu ile araç kabul eden muayene istasyonlarının uygulandığı diğer tüm istasyonlarda müşteri memnuniyetinde artış sağlandığını ifade eden yetkililer, randevusuz araç kabulünün yapıldığı Orhangazi ve Mustafa Kemalpaşa’da hayata geçirilecek randevulu sistemle birlikte Bursa’da bu iki ilçede de müşteri memnuniyetinde artış sağlanmasının beklendiklerini belirtti.

Böylece TÜVTÜRK’ün Bursa’da bulunan Kestel, Gemlik, İnegöl, Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Orhangazi İstasyonları’nın tamamında sadece randevu ile araç kabulü yapılacak. Bu istasyonlarda, Periyodik Araç Muayenesinin yanında Tadilat Sonrası Muayene, Tespit ve Muayene Tekrarı hizmetleri de artık sadece randevulu olarak alınabilecek.

Randevular ücretsiz

Randevu sisteminde, araç kullanıcıları www.tuvturk.com.tr adresinden ücretsiz olarak, istasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün-saat aralığı için randevularını alabiliyor. Randevular ayrıca 0 850 222 88 88 numaralı TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden veya istasyonlara gelerek randevu stantlarından da ücretsiz alınabiliyor.

TÜVTÜRK yetkilileri son olarak, Bursalı araç sahiplerini, muayene öncesi mutlaka randevu alarak istasyonlara gelmeleri konusunda uyardı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir