• DOLAR 32.367
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Otomobil takla attı: 2 ölü, 3 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kazada, sürücü Turgay Bozdoğan ve annesi Senem Bozdoğan hayatını kaybederken aynı aileden 3 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 21.30 sıralarında Yalnızdut Mahallesi Kadirli-Osmaniye Karayolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, Kadirli yönünde ilerleyen Turgay Bozdoğan yönetimindeki 80 LA 720 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak yol kenarına savrulup, ağaçlara çarparak durabildi.

Kazayı gören çevredekilerin ihbarı üzerine, olay yerine jandarma ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Demir yığınına dönen otomobilde sıkışan 5 kişiyi çıkartamayan sağlık ekipleri, itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi, otomobilin içinde sıkışan Senem Bozdoğan, Hatice Bozdoğan, Hüseyin Bozdoğan ve Abdulkadir Bozdoğan'ı yaralı olarak kurtarıp sedye ile ambulansa taşıdı. Ağır yaralanan 4 kişi ambulanslarla ilçedeki çeşitli hastanelere götürüldü.

Tedaviye alınan yaralılardan anne Senem Bozdoğan, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılmadı. Diğer yaralılar Hatice Bozdoğan ve çocukları Hüseyin ile Abdulkadir Bozdoğan'ın ise hayati tehlikelerinin devam ettiği belirtildi. Olay yerinde hayatını kaybeden sürücü Turgay Bozdoğan'ın cenazesi de morga konuldu. Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Bu haberler de ilginizi çekebilir