• DOLAR 32.369
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2325.427
  • ...

Türk Telekom, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ile 'Teknoloji Danışmanlığı Protokolü' imzalayarak Bingöllü sanayicilerin teknoloji danışmanı oldu. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası işletmeleri, dijital dönüşümünü Türk Telekom'un güçlü fiber optik altyapısı ve geniş bant hizmetleriyle tamamlayacak.

Türk Telekom, Türkiye'nin dört bir yanındaki Organize Sanayi Bölgeleri ve Sanayi Odaları'yla yaptığı teknolojik iş birliği anlaşmalarına Kayseri, Trabzon, Malatya'dan sonra Bingöl'ü de ekledi. Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ile 'Teknoloji Danışmanlığı Protokolü' imzalayan Türk Telekom, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2 bin üye işletmesine en son teknolojiyi içeren ürünler ile güçlü ve güvenli bir iletişim altyapısı sağlayacak.

Konuyla ilgili düzenlenen protokol imza törenine Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Çalbay, Türk Telekom Doğu I Bölge Müdürü Timur Sevim, Türk Telekom Bingöl İl Müdürü Mustafa Yiğitbaş ve Bingöl TSO Genel Sekreteri Dr. Hakan Başbozkurt katıldı.

Bingöllü sanayicilerin bölgelerinde başarıya imza attıklarını belirten Türk Telekom Doğu Bölge Müdürü Timur Sevim, "İşletmelerin rekabet yarışında önde olmaları için teknolojinin gücü ve hızı çok büyük fark yaratıyor. Gerek bireysel gerekse kurumsal bazda tüm müşterilerimizin dünya standartlarında, modern ve kaliteli iletişim hizmetlerine ulaşmaları öncelikli hedefimiz. Bunu sağlamak için yatırımlarımızı kesintisiz olarak sürdürüyoruz. Bingöl Sanayi ve Ticaret Odası'yla imzaladığımız iş birliği ile Bingöllü sanayicilerin teknoloji danışmanı olarak, verimliliklerini artırmalarını ve küresel düzeyde teknoloji çözümlerine ulaşmalarını amaçlıyoruz. Müşterilerimizin rekabet güçlerini daha da artırabilmelerinde önemli bir rol üstleneceğimize inanıyoruz." dedi.

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çalbay, "Kurumsallaşma sürecini yaşayan Odamız, üyelere sunduğu hizmet kalemlerini her geçen gün daha fazla artırıyor. Daha önce K belgesi, sayısal takograf, Medikal Park Sağlık protokolü, üniversite-TSO işbirliği protokolü, PTT işbirliği protokolü, Vakıfbank işbirliği protokolüne bir yenisini daha ekledi. Tüm üyelerimize hayırlı ve uğurlu olsun." şeklinde konuştu. (İLKHA)