• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Umut-Der`den Suriyeli ailelere yardım eli
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Platformuna üye derneklerden Muhtaçlar ile Dayanışma Derneği Umut-Der Batman Gıda Bankası, muhtaç aile yardımlarına devam ediyor. Bir hayırseverin katkısıyla Batman`da bulunan mağdur Suriyeli 50 aileye Umut-Der vasıtasıyla nakdi para yardımı yapıldı. Ayrıca 6-8 Ekim olaylarından dolayı dağıtılamayan kurban etlerinden nakdi yardımla beraber ailelere dağıtıldı.

Bir hayırseverin bağışladığı 2 bin 500 TL`yi 50 Suriyeli mağdur aileye teslim edildi

Umut-Der Genel Sekreteri M. Nurullah Günaydın yaptığı açıklamada, “Umut-Der Gıda Bankası olarak her zaman fakir ve muhtaçların umudu olmaya devem ediyoruz. Bir hayırseverin vermiş olduğu nakdi yardımları memleketimize yerleşen Suriyeli ailelere ulaştırdık. Hayırseverin bize bağışladığı 2 bin 500 TL`yi 50 TL şeklinde 50 Suriyeli mağdur aileye bugün teslim ettik. Hayırseverden Allah razı olsun, Allah hayrını kabul etsin inşallah. Bu hayırsever, geçen ayda aynı şekilde 20 Suriyeli mağdur aileye gıda yardımında bulunmuştu.” dedi.

“Fakirle zengin arasında köprü olmaya her zaman hazırız”

Günaydın, Ayrıca 6-8 Ekim olaylarından dolayı dağıtamadığımız kurban etlerinden de nakdi yardımla beraber 50 aileye bir buçuk kilogram şeklinde verildi. Umut-Der olarak bizler her zaman hayırseverlere yardım dağıtmaya, aracı olmaya hazırız. Yeter ki hayırseverler bu konuda bizlere yardımcı olsunlar.  Biz fakirle zengin arasında köprü olmaya her zaman hazırız.” diye konuştu. (M. Sait Çelik -İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir