• DOLAR 32.518
  • EURO 34.789
  • ALTIN 2418.961
  • ...
Bazı yollarda ulaşım sağlanamıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kar yağışı Antalya'nın Akseki ilçesinde etkili oldu. Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapandı. 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde görüş mesafesi sıfıra düştü.

Ekipler, Akseki-Seydişehir yolunu ulaşıma açmak için çalışma başlattı. Bölge trafik ekipleri ise Akseki Kavşağı'ndan itibaren araçların söz konusu istikamete geçişine izin vermiyor.

Afyonkarahisar

Afyonkarahisar-Antalya karayolu kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Sandıklı'da, kaplıcalar kavşağında tedbir alan polisler, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle sürücülerin Antalya istikametine geçişine izin vermedi. Tır ve kamyon sürücüleri ilçedeki akaryakıt istasyonlarına, otomobil ve otobüsler ise ilçe merkezindeki tesislere yönlendirildi.

Kamyon sürücüsü Hünkar Şerif, Eskişehir'den yola çıktığını, tuzlama ve kar küreme aracının peşine takılarak 6-7 saatte Sandıklı'ya kadar gelebildiğini ancak daha fazla ilerleyemediğini söyledi.
Bu arada ekipler, karayollarında tuzlama ve küreme çalışmalarını sürdürüyor.

Tokat

Tokat-Sivas karayolunda tipi nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı, polis ekipleri, araçların Sivas istikametine geçişine izin vermiyor.

Akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı ve tipi Tokat-Sivas karayolunun Kızıkiniş ve Arpancık mevkisinde aksamaya yol açtı. Arpancık mevkisinde tipi nedeniyle çok sayıda araç yolda kaldı.
Karayolları ekipleri araçların kurtarılması için çalışıyor. Polis ekipleri, araçların Sivas istikametine geçişine izin vermiyor. Ekipler, araçları akaryakıt istasyonuna yönlendirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir