• DOLAR 32.567
  • EURO 34.897
  • ALTIN 2427.958
  • ...
Gaziantep`te 18 alime kız icazet alacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Geçtiğimiz yıl 6 kız öğrencinin icazet almasının ardından, bu yıl da Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) bünyesinde İslami ilimlerini tamamlayan 18  alime kız  için icazet merasimi düzenlenecek.

Alimler ve Medreseler Birliği (İTTİHAD) tarafından, İslami ilimler alanında verilen eğitimlerini tamamlayarak icazet almaya hak kazanan 18 âlime kız için 20 Şubat Cuma günü saat 10.00`da, Kayaönü  Cantekin Düğün Salonunun da düzenlenecek merasim programına tüm bayanlar davet edildi.

“Elhamdülillah Allah (cc) bize bu günleri gösterdi”

İcazet merasimi hakkında bilgi veren Alimler ve Medreseler Birliği Üyesi Molla Müfit Yaray, “Elhamdülillah Allah (cc)  bize bu günleri gösterdi. İlimlerini tamamlayan 18 kızımız, yarın düzenleyeceğimiz programla icazetlerini alacacalar. Tabi bu uzun bir emeğin semeresi. Kızlarımız 5 yıl boyunca büyük fedakârlıklar ve  emekler sarf ettiler. Nihayetinde bu günlere geldiler. Allah (cc) hamd olsun, verilen emeklerin karşılığını yarın alacağız. İnşallah gelecek senelerde daha çok mezun vermeyi ümit ediyoruz. Dileğimiz ve duamız, bu tür çalışmaların devamının gelmesidir. Allah (cc) nasip ederse bu tür çalışmalarımız devam edecektir. İcazet merasimimize tüm bayanları, bacılarımızı ve annelerimizi davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.  (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir