• DOLAR 32.592
  • EURO 34.852
  • ALTIN 2504.318
  • ...
Gaziantep Valiliğinden açıklama
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada bazı basın-yayın organlarında Şehitkâmil Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı faaliyetleri ile çıkan haberlerin asılsız olduğu belirtildi.

Gaziantep Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. “Söz konusu Vakfımız, belirtilen yasal mevzuat dâhilinde tanımlanmış görevleri yerine getirirken, ilçenin sosyal yardımlaşma ve dayanışmasının güçlendirilmesi, acziyet ve fakr-u zaruret içerisindeki vatandaşımıza, sosyal devletin yardım ve şefkat elinin güler yüzle uzatılması görev ve misyonunu icra etmektedir.”denildi.

Açıklamanın devamında, “İlçemizdeki tüm muhtaç vatandaşlarımıza ivedilikle ulaşılması ve bilgilerinin güncellenmesi için duyarlı vatandaşlarımız, muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımızın görevli vakıf personelimize, eğitim, sağlık ve asayiş birimlerimize daha fazla yardımcı olacaklarına ve ulaşılamayan hiçbir muhtaç vatandaşımızın kalmayacağına gönülden inanıyorum.”ifadeleri yer aldı. 

Açıklama son olarak, “Vakfa devlet bütçesinden aktarılan periyodik paylar ile öz kaynaklarından oluşan gelirlerinin,  Şehitkâmil ilçemizdeki fakir ve yardıma muhtaç durumdaki tüm vatandaşlarımıza adil ve hızlı bir şekilde ulaştırılması konusunda gösterilen gayretler, bizzat tarafımdan müşahede edilmektedir. Tüm Gaziantep kamuoyunun da bu kanaati paylaşmasını diliyorum.”ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir