• DOLAR 32.592
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2423.248
  • ...
Vanlı Kayakçı ülkemizi temsil edecek
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Takımı sporcularından Ömer Ayçiçek’in, yurtiçi ve yurtdışında yapılan yarışmalarda kazandığı başarılarından dolayı 18-24 Şubat 2015 tarihleri arasında İsveç’te yapılacak olan Dünya Büyükler Kayak Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek iki milli kayak sporcudan biri olduğu belirtildi.

Katıldığı yarışmalarda kupa ve madalyalar kazanan Milli Sporcu Ömer Ayçiçek yaptığı açıklamada “Öncelikle ülkemiz adına böyle güzel yarışmalara katılmanın ve bu yarışmalarda ülkemizi temsil etmenin mutluluğunu yaşamaktayım. İnşallah bu yarışmada da yoğun bir tempo ve çalışma sonucu en güzel başarılara imza atmayı hedefliyorum. Farklı ülkelerden gelerek yarışmaya katılacak bütün sporcu ve antrenörlere, ülkemiz ve ilimizin adını başarılarımızla duyuracağımıza inanıyorum. Başarımdaki destekçilerim olan antrenörüm Halis Korkmaz hocama ve il müdürümüz Sayın Nevzat İnanç’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Ülkemizden sadece iki başarılı kayak sporcusu katılıyor”

Milli Kayak antrenörü Halis Korkmaz ise, , “Bir antrenörün herhalde yaşaması gereken en güzel mutluluktan bir tanesini şu an yaşıyorum. İsveç’te yapılacak olan Dünya Büyükler Kayak Şampiyonası’na ülkemizden sadece iki başarılı kayak sporcu katılıyor. Bu sporculardan biri de Vanlı bir sporcumuz. Kendilerine  katılacakları bu yarışmada başarılar diliyoruz. Sporcumuza vermiş olduğu desteklerden dolayı da il müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir