• DOLAR 32.596
  • EURO 34.782
  • ALTIN 2504.473
  • ...
Trafik ışığı olmayan köprülü kavşak tehlike saçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kozluk–Batman karayolunun 31. Kilometresinde bulunan ve Üçyol diye tabir edilen köprülü kavşakta trafik ışığının bulunmaması, kazalara davetiye çıkarıyor.

Konuyla ilgili İlke Haber Ajansına konuşan ve kavşaktan geçen araç sürücüleri şikâyetlerini dile getirdiler. Trafik ışığının olmamasından kaynaklanan kazaların can kayıplarına neden olabileceğini belirten araç sürücüleri, trafiğin yoğun olduğu köprülü kavşakta trafik ışığının olmamasının sürücülerin dikkatinin bozulmasına neden olduğunu belirttiler.

Trafik ışıklarının maliyetinin küçük ama insan hayatı için büyük bir önem taşıdığını dile getiren araç sürücülerinden Zeki Yılmaz, “Tedbirlerin alınması için can kaybının yaşanması mı gerekiyor? İhmalden kaynaklanan kazalara tanık oluyoruz. Kavşaklara trafik ışığının yerleştirilmesi, maliyeti az fakat önleyeceği kazalar açısından büyük bir uygulama olur. Karşıdan karşıya geçerken sağa mı, sola mı, karşıya mı  bakacağını bilmeden geçiyorsunuz.” diyerek konuyla ilgili tepkisini dile getirdi.  (Muhammed Said Aksoy-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir