• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
Ceylanpınar`da silahlı kavga: 1 ölü, 10 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ceylanpınar`da bir inşaat sahipleri ile yapı denetlemeye giden belediye ekipleri arasında daha önce yaşanan tartışma, bugün akşam saatlerinde silahlı kavgaya dönüştü.

İddiaya göre, Ceylanpınar`da inşaat yapan Şahanlar ailesinden bir kişi ile yapısını denetlemeye giden belediye mühendisi arasında tartışma yaşandı.  Daha önce inşaat sahibine 130 Bin TL para cezası kesildiği ileri sürülürken bu akşam ise Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla`nın korumaları ile Şahanlar ailesi arasında Gazi Caddesinde çatışma çıktı.

Olay esnasında yoldan geçen Celal Özgözgü`nün ise çatışmadan seken kurşunun kendisine isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

Uzun namlulu silahlar ve pompalı tüfeklerin de kullanıldığı kavgada, aralarında çevredeki vatandaşların da bulunduğu 10 kişi yaralandı. Çatışmada yaralananlar, çevredekilerin yardımıyla Ceylanpınar Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı. Ağır yaralı olan bir kişi ise, Şanlıurfa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ceylanpınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 10 yaralının hayati tehlikesinin olmadığı kaydedildi.  İlçede geniş güvenlik tedbirleri alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor. (Mustafa Kaynak-İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir