• DOLAR 32.374
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.581
  • ...
HÜDA PAR köy temsilcileriyle bir araya geldi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çermik’te Parti binasında bir araya gelen üyeler için bir konuşma yapan Hüda-Par Çermik ilçe teşkilatı Başkanı Seyfettin Yiğit, “Her kesimin şunu iyi bilmelerini isteriz ki; Türkiye siyasetinde mevcut 90’nın üzerinde kurulmuş siyasi parti var. Bunların kimi demokrat, kimi sağcı, kimisi solcu diye kendilerini tanıtmaktadırlar. Parti programında referansı İslam olan tek bir parti var, o da HÜDA PAR’dır.  İslam’ı referans alan partimiz, hakka ve halka hizmet için bir araçtır.” dedi.

‘İslam’ın değerlerine saldıranları lanetliyoruz’

Müslüman kadının şiarı olan çarşafa hakaret eden zihniyeti de kınadıklarını belirten Yiğit, “Çözüm sürecinin ivme kazandığı böyle bir zaman diliminde İslam’ın kutsal değerlerine, Müslüman kadının şiarı olan çarşafa,  partimize ve üyelerimize yönelik tahkir ve saldırıları şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz.” ifadelerinde bulundu.

“Diyarbakır İl Kongresine tüm halkımız davetlidir”

Yiğit, “İlçe İdare Kurulumuz, Kadın Kollarımız, Gençlik Kollarımız ve köy temsilcileri ile yapmış olduğumuz ayrı ayrı toplantılarda omuzlarımıza ağır bir yük ve sorumluluk binmiştir.  Bu sorumluluk şahıslara ait bir sorumluluk değildir. Hep beraber bütün birimlerimizi daha etkin bir şekilde örgütleyerek dünden daha kuvvetli bir şekilde ve daha büyük etkinlik ve faaliyetler yapmak için azimle çalışacağız. Çermik İlçe Teşkilatı olarak 22 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan Diyarbakır İl Kongresine tüm halkımızı davet ediyoruz.” şeklinde konuştu.  ( Mehmet Akarsu – İLKHA )      

Bu haberler de ilginizi çekebilir