• DOLAR 32.561
  • EURO 34.945
  • ALTIN 2431.638
  • ...
`Çukurlar bize insanlık ve siyaset dersi veremez`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır İl Başkanlığı partilerini hedef alan, iftira ve kara propagandalar hakkında sert açıklamalarda bulunarak, “Halkımızın inancına, tesettürüne ve çarşafına sahip çıkmasına tahammül edemeyenler, halkımıza alçak diyebilecek kadar alçak bile olamayacak çukurlardır.” denildi.

“Hedef göstermeye yönelik çalışmaların hız kazanmasının tesadüf olmadığı açıktır”

Yayımlanan basın açıklamasında, “Son zamanlarda partimize medya aracılığıyla iftira, karalama ve hedef göstermeye yönelik çalışmaların hız kazanmasının tesadüf olmadığı açıktır. 6-8 Ekim`de vahşi, cani ve gaddarca cinayet işleyenler ile halkımızın malına, canına, camilerine, medreselerine, sakallı ve tesettürlü insanlara saldırı emrini kimlerin verdiğini de halkımız çok iyi bilmektedir.” ifadelerine yer verildi.

Açılamanın devamında, “Hiç kimse Halkımızın 6-8 Ekimde ve Cizre`de yapılan vandalizmi, cinayetleri ve katliam girişimlerini unuttuğunu sanmasın. Bu cinayetleri işleyenlerin ve emrini verenlerin halkımızdan özür dilememeleri gözden kaçmadığı gibi caniliklerini ve vahşiliklerini de devam ettirecek şekilde yeni açıklamalar yapması manidardır.” denilerek son aylarda yaşanan katliam ve katliam girişimleri tekrar hatırlatıldı.

“Yaptıkları katliamlara ve barbarlıklara doymamış olmalıdırlar ki…”

Tesettürlü ve çarşaflı kadınların tahkir edilip hedef gösterilmeye devam edildiğine dikkat çekilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “Bu ikiyüzlü yalancılar Amerika`dan aldıkları emirleri yerine getirerek yaptıkları katliamlara ve barbarlıklara doymamış olmalıdırlar ki son zamanlarda ABD`nin Adana Konsolosu Espinoza`nın bölgeye gelmesinden sonra halkımızın inancına, çarşafına ve tesettürüne hakaret etmeye,  çarşaflı ve tesettürlü bayanları hedef göstermeye devam etmektedirler. Halkımızın inancına, tesettürüne ve çarşafına sahip çıkmasına tahammül edemeyenler, halkımıza alçak diyebilecek kadar alçak bile olamayacak çukurlardır. Yaptıkları provokatörlükle iç çatışma, kargaşa ve gerginlik ile halkımızın huzurunu bozmaya, halkımız arasında büyük destek gören çözüm sürecini baltalamaya ve tekrar halkımıza acılar yaşatmaya çalışmaktadırlar.”

Kendilerini hedef alanların ikiyüzlü ve yalancı oldukları vurgulanan açıklamada, “Bu batı uşakları bu güne kadar on binlerce sivil, çocuk ve kadınları katlettiği gibi binlerce Kürt gencini de yargısız, örgüt içi infaz etmişlerdir. Kamuoyunu aldatan bu şarlatanlar bir tek domuz bağı görüntüsünü bu güne kadar kamuoyu ile paylaşamamaları onların ikiyüzlü ve yalancı olduklarını göstermektedir.” denildi.

“Herkes bilmelidir ki halkımız 90`lı yıllara oranla kıyas edilemeyecek kadar örgütlü ve düşmanlarını tanımada da çok daha bilinçlidir”

Kürdistan halkının düşmanlarını tanıdığına ve 90`lara göre daha örgütlü olduğuna dikkat çekilen açıklamanın sonunda, “Herkes bilmelidir ki halkımız 90`lı yıllara oranla kıyas edilemeyecek kadar örgütlü ve düşmanlarını tanımada da çok daha bilinçlidir. İslam`a olan kin ve düşmanlıklarını DAİŞ`in arkasına saklanarak yapanların maskelerini halkımız düşürmüştür. Halkımız Kürdistan da DAİŞ`in olmadığını çok iyi bildiği gibi Kürdistan`ın her yerinde halka hizmet etmeyi kendisine şiar edinen Hür Dava`nın ve Şeyh Said hazretlerinin yolunu sürdüren azimli, ihlaslı, sabırlı, takvalı ve tüm gücünü inandığı değerlerden ve halkından alan örnek bir gençliğin olduğunu çok iyi bilmektedir.” ifadelerine yer verildi. (İLKHA)

HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanlığı`nın basın kuruluşlarına gönderdiği basın açıklamasının tam metni:

BASINA VE KAMUOYUNA

Alçak bile olamayacak çukurlar bize insanlık ve siyaset dersi veremez!

Son zamanlarda partimize medya aracılığıyla iftira, karalama ve hedef göstermeye yönelik çalışmaların hız kazanmasının tesadüf olmadığı açıktır. 6-8 Ekim`de vahşi, cani ve gaddarca cinayet işleyenler ile halkımızın malına, canına, camilerine, medreselerine, sakallı ve tesettürlü insanlara saldırı emrini kimlerin verdiğini de halkımız çok iyi bilmektedir.

Hiç kimse Halkımızın 6-8 Ekimde ve Cizre`de yapılan vandalizmi, cinayetleri ve katliam girişimlerini unuttuğunu sanmasın. Bu cinayetleri işleyenlerin ve emrini verenlerin halkımızdan özür dilememeleri gözden kaçmadığı gibi caniliklerini ve vahşiliklerini de devam ettirecek şekilde yeni açıklamalar yapması manidardır.

Bu ikiyüzlü yalancılar Amerika`dan aldıkları emirleri yerine getirerek yaptıkları katliamlara ve barbarlıklara doymamış olmalıdırlar ki son zamanlarda ABD`nin Adana Konsolosu espinoza`nın bölgeye gelmesinden sonra halkımızın inancına, çarşafına ve tesettürüne hakaret etmeye,  çarşaflı ve tesettürlü bayanları hedef göstermeye devam etmektedirler. Halkımızın inancına, tesettürüne ve çarşafına sahip çıkmasına tahammül edemeyenler, halkımıza alçak diyebilecek kadar alçak bile olamayacak çukurlardır. Yaptıkları provokatörlükle iç çatışma, kargaşa ve gerginlik ile halkımızın huzurunu bozmaya, halkımız arasında büyük destek gören çözüm sürecini baltalamaya ve tekrar halkımıza acılar yaşatmaya çalışmaktadırlar.

Bu batı uşakları bu güne kadar on binlerce sivil, çocuk ve kadınları katlettiği gibi binlerce Kürt gencini de yargısız örgüt içi infaz etmişlerdir. Kamuoyunu aldatan bu şarlatanlar bir tek domuz bağı görüntüsünü bu güne kadar kamuoyu ile paylaşamamaları onların ikiyüzlü ve yalancı olduklarını göstermektedir. 

Herkes bilmelidir ki halkımız 90`lı yıllara oranla kıyas edilemeyecek kadar örgütlü ve düşmanlarını tanımada da çok daha bilinçlidir. İslam`a olan kin ve düşmanlıklarını DAİŞ`in arkasına saklanarak yapanların maskelerini halkımız düşürmüştür. Halkımız Kürdistan da DAİŞ`in olmadığını çok iyi bildiği gibi Kürdistan`ın her yerinde halka hizmet etmeyi kendisine şiar edinen Hür Dava`nın ve Şeyh Said hazretlerinin yolunu sürdüren azimli, ihlaslı, sabırlı, takvalı ve tüm gücünü inandığı değerlerden ve halkından alan örnek bir gençliğin olduğunu çok iyi bilmektedir

Hiçbir güç ve kuvvetin haddi değildir ki parti çalışmalarımıza engel olsun. Tüm yalan, iftira ve karalamalara rağmen faaliyetlerimize ve halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.                                  

14.02.2015

Hür Dava Partisi

Diyarbakır İl Başkanlığı

     

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir