• DOLAR 32.571
  • EURO 35.047
  • ALTIN 2427.984
  • ...
`Müslümanların katledilmesine tüm dünya sessiz kaldı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ABD'nin Kuzey Karolina Eyaleti'nde Craig Stephen Hicks adlı terörist tarafından silahlı saldırı sonucu katledilen 3 Suriye asıllı Müslüman genç için İstanbul Fatih Camii`nde gıyabi cenaze namazı kılındı.

“Fransa`dakiler için kıyameti koparanlar nerede?”

Gıyabi cenaze namazının kılınmasının ardından açıklamalarda bulunan Gazeteci Yazar Abdullah Yıldız, “ABD`de ikiz kulelerin yıkımı ile başlayan İslam düşmanlığı süreci, birçok yerde Müslümanlara yönelik saldırıların artmasına neden oldu. En son ABD`de üç Müslüman kardeşimiz bu İslam düşmanlarının hedefi oldu. Avrupa ve ABD`deki Müslümanlar ne zaman kendilerine sıranın geleceğinin korkusu içerisindeler. Ve biliyorlar ki Müslümanlara yönelik saldırılarda kimsenin sesi de çıkmayacak. Nitekim ABD`de katledilen üç Müslüman kardeşimiz için düne kadar hiç kimsenin sesi çıkmadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan`ın ABD Başkanına seslenmesi ile bu katliam da azda olsa gündemde yer buldu. Ama bu da yeterli değil, Fransa`da öldürülen on iki kişi için kıyameti koparanlar bu üç Müslüman için seslerini çıkarmadılar.” ifadelerinde bulundu.

“Kardeşlerimizin mekânı cennet olsun İnşallah”

Müslümanlara saldırıların arkasında batının oluşturduğu İslam düşmanlığı algısının olduğunu ifade eden Yıldız, “Kaybettiğimiz bu üç genç kardeşimizin mekânı cennet olsun inşallah. Allah bu kardeşlerimizi şehitlik mertebesine yükseltsin. Ama bu saldırıların arkasında neler var iyi görmemiz lazım. Neden Müslümanlara saldırılıyor? dedi.

Hayatını kaybedenler için yapılan duanın ardından toplanan grup sessizce dağıldı.

(Erkan Yavuz – İLKHA)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir