• DOLAR 32.352
  • EURO 35.129
  • ALTIN 2308.41
  • ...
HÜDA PAR Şanlıurfa 1. Olağan Kongresi yarın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanı Lokman Yalçın, Şanlıurfa İl Teşkilatında basın açıklaması düzenledi. Düzenlenen basın açıklamasında parti çalışmalarına değinen Yalçın, düzenlenecek kongrelerine davet için üst geçitlere astıkları davetiye brandalarının bir kısmının parçalanıp bir kısmınınsa indirildiğini belirtti.

Yalçın, “2014 Aralık ayında başlatıp 2015`in Şubat ayında nihayete erdirdiğimiz ilçe kongrelerimizi, hayırlısıyla bitirmiş bulunmaktayız. Son olarak 15 Şubatta Urfa City AVM`de gerçekleştireceğimiz Şanlıurfa 1. Olağan İl Kongremizi, Kurucu Genel Başkanımız Avukat Hüseyin Yılmaz ile bütün kongrelerimizi tamamlamış olacağız. Bu vesileyle hem delege ve üyelerimizi, hem de Şanlıurfa halkımızı, kongremize iştirakleri hususunda davet ediyoruz. Kongremizin sonucunun şimdiden hem Urfa`mıza hem ülkemize, hemde tüm İslam âlemine hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”  Dedi.

Yalçın ,  HÜDA PAR olarak halkla sadece seçime az bir süre kaldığı vakit ilgilenip dertlerini dinlemediklerini belirterek, bunun dışında da her daim irtibat ve istişare içinde olduklarını söyledi.

Bunun yanısıra halka genel seçimler dâhilinde de bir takım ziyaret ve tanıtımlarda bulunduklarını ifade eden Yalçın,  "Şanlıurfa dâhilinde bazı alt ve üst geçitlere ve bazı noktalara, kongremize davet amaçlı 32 adet branda astık. Bu süreçte Karaköprü İlçesi tarafında bulunan brandalarımızın bir kısmının parçalanıp, bir kısmınınsa indirildiğini gördük. Zarar gören brandalarımızın yerine aynı şekilde yenilerini astık. Brandalarımızın parçalanıp indirilmesi, hazmedilememediğimizin göstergesidir. Ne yaparlarsa yapsınlar, biz Allah rızası için hizmetlerimize ve mücadelemize devam edeceğiz” diyerek sözlerine son verdi. İfadelerini kaydetti.  (Hüseyin Sürmeli-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir