• DOLAR 32.365
  • EURO 35.114
  • ALTIN 2323.403
  • ...
İstanbullu muhtarlar Muş`ta üşüyen elleri ısıttı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sungu Beldesi Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ayhan Göçmen'in girişimleriyle bir yardım kampanyası başlatan ve Muş'a gelen İstanbul Muhtarları Dayanışma Derneği Başkanı Selami Aykut ve yönetim kurulu üyeleri, Sungu Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda eğitim gören öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımında bulundu.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan İstanbul Muhtarları Derneği Başkanı Selami Aykut; " İstanbul'dan Muş'a kardeşlik köprüsü anlayışıyla "Üşüyen elleri, yürekleri ısıtmak için gidiyorlar" sloganıyla yola çıktık. Bundan sonra İstanbul muhtarları olarak bu kardeşlik köprüsünü, gönül köprüsünü elimizden geldiği kadar sürdüreceğiz. Anadolu'nun köylerinde, beldelerinde ihtiyaçlı ailelere büyük şehirlerdeki muhtarların elini taşın altına koyarak bu gönül köprüsünün daha da üst sıralara taşınmasını istiyoruz" dedi.

Sungu Belediye Başkanı Bedrettin Çetin ise İstanbul muhtarlarının başlattığı duyarlı kampanyadan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek, kampanyada emeği geçen herkese teşekkür etti.   (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir