• DOLAR 32.43
  • EURO 35.1
  • ALTIN 2324.71
  • ...
Ensar Vakfı`ndan HÜDA PAR`a `Hayırlı Olsun` ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ensar Vakfı Bitlis Şube Başkanı İsmet Alca ve beraberindeki heyet tarafından, 1 Şubat`ta yapılan HÜDA PAR Bitlis 1. Olağan Kongresinde, İl Başkanlığına yeniden seçilen Celal Gül ve yönetimine “Hayırlı Olsun” ziyareti gerçekleştirildi.

Ensar Vakfı Bitlis Şube Başkanı İsmet Alca ve beraberindeki heyeti, HÜDA PAR İl Başkanı Celal Gül, İl Sekreteri Nihat Dalga ve İl yönetimi karşıladı. İl Başkanlığı toplantı salonunda samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Ensar Vakfı Bitlis Şube Başkanı İsmet Alca, kongrenin yapıldığı tarihte il dışında bulunmaları nedeniyle kongreye katılamadıklarını belirterek, yeni yönetime başarılar diledi.

Alca, İslam adına hareket edenlerin yanında her zaman yer alacaklarını belirterek, “Ensar Vakfı olarak toplumun ıslahı için çalışma yürütüyoruz. Bu güne kadar İslam`a yapılan saldırılara karşı kim meydana inmişse biz onun yanında yer aldık ve almaya devam edeceğiz.” Dedi.

Kendilerine yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren HÜDA PAR Bitlis İl Başkanı Celal Gül ise, parti olarak bu güne kadar muhafaza ettikleri İslami hassasiyetlerini bundan sonra da muhafaza edeceklerini söyledi.

Gül daha sonra, “Genel Başkanımızın da katıldığı 1. Olağan Kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik.  Bu güne kadar oturmadığımız gibi, bundan sonrada oturmayarak çalışmalarımızı devam ettireceğiz.  Partimizin İslami hassasiyeti, Kürtlerin hakları başta olmak üzere diğer halkların haklarına bakış açısı, zulme uğramışların yanındaki dik duruşu, İslam ve İslam şiarlarına yapılan saldırılara karşı tavrı, saldırganlıktan uzak, toplumun ıslahı için ortaya koyduğu irade, ırkçılık ve mezhepçilik taassubundan uzak, ümmeti bakış açısı nedeniyle saldırıların odağı haline gelmiştir.” İfadelerine yer verdi.

Yapılan saldırı ve iftiraların kendilerini yıldırmayacağının altını çizen Gül son olarak, “Bundan sonra çalışmalarımızı daha da artıracağız. Çünkü görüyoruz ki, halkımızın HÜDA PAR`dan büyük beklentileri vardır. Bu beklentileri karşılamak için her kesi ve her kesimi kucaklayarak, onların dünya ve ahret saadetlerini sağlamak için elimizden gelen tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz.” İfadelerini kaydetti.

 Ziyaret, karşılıklı iyi temennilerle sona erdi. (Şükrü Tontaş-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir