• DOLAR 32.584
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2488.838
  • ...
Batman`da salavat kampanyasının startı veridi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Peygamber Sevdalıları Platformu dönem sözcüsü Molla Beşir Şimşek, ‘Hazreti Muhammed'e (s.a.v.) Her Güne Binler Salavat` sloganıyla bu yılda salâvat kampanyasına başladıklarını söyledi. 

Şimşek, “Bilindiği gibi her sene Peygamber Sevdalıları Platformu olarak Türkiye ve Avrupa`da Peygamber Efendimizi halkımıza tanıtmak onu sevdasını daha çok yerleştirmek için salavat kampanyasının startını ‘Hazreti Muhammed'e (s.a.v.) Her Güne Binler Salavat`kampanyasıyla verdik.” dedi.

Batman olarak salavat kampanyasını afişlerini de dağıtmaya başlayacaklarını belirten Şimşek, şunları söyledi: “Caddelerimizi sokaklarımızı Batman`ımızın her tarafını salavat kampanyası afişlerle süsleyeceğiz. Halkımız Peygamber Efendimize salavat getirmelerini alışkanlık haline getirmelerini bekliyoruz. Çoluk çocuk, yaşlı, kadın, erkek demeden hepimiz dilimizi Peygamberimize getireceğimiz salavatlara alıştıracağız. Şimdiden adeta Peygamberimizi karşılamak için manevi olarak hazırlıklarımızı yapalım. En başta gelen de ebetteki salavatlardır zikirmatiklerimizi ve tesbihlerimizi çıkaralım yine hep beraber salavat getirmede bir yarış içerisine girelim.”

Şimşek daha sonra, “Çoluk çocuğumuz buna alışsın her birimizin ellerinde zikirmatik ve tesbihler olarak Peygamberimize olan sevdamızı sevgimizi salavatı şeriflerimizle inşallah göstereceğiz. Bunu akabinde gelecek programlarla da bunu destekleyeceğiz. Bu vesileyle salavat kampanyamızın başladığını halkımızla paylaşmak istedik. Rabbim şimdiden hayırlara vesile eylesin.” İfadelerine yer verdi. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir