• DOLAR 32.588
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2491.829
  • ...
 Tamirci esnafı kepenk kapattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te Şahinbey Belediyesinden ihale yoluyla aldıkları dükkânların fiyatlarının artırıldığını belirten eski garajlar oto tamirci esnafı, dün Şahinbey belediyesi önünde yaptıkları eylemden sonra Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’yla görüşmek istedi.

Tahmazoğlu ile görüşemediklerini ileri süren esnaf, belediye önünde yaptıkları eylemden sonra Gaziantep Valiliğine doğru yürümek isteyince esnaf ile polis arasında arbede yaşanmıştı.

Bir türlü muhatap bulamadıklarını belirten tamirci esnafı, bu gün  de işyerlerini açmayarak kepenk kapattı.

Sorunlarının giderilmesini istediklerini belirten tamirci esnafı, yeni yapılan Sanayi Sitesindeki dükkanlara tefe-tüfe çıkarıldığı için, eylemlerini bu gün de kepenk kapatarak sürdüreceklerini ifade ettiler.

Kendileri için yaptırılan sanayi sitesinden hem dükkân alamadıklarını hem de fiyatların artırıldığını dile getiren esnaf, 150 bine aldıkları işyerlerinin 170-180 bin liraya yükseldiğini, taksitlerin hemen başlatıldığından dolayı da, hem yeni yapılan işyerlerine, hem mevcut işyerlerine kira ödemekte zorlandıklarını belirttiler.   (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir