• DOLAR 32.507
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2430.688
  • ...
Batman Valisinden engellilere moral desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Vali Azmi Çelik, Van Bedensel Engelliler Takımı deplasman maçı öncesi Tekerlekli Sandalye 2. Lig D Grubu’nda Batman’ı temsil eden Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı antrenmanını izleyerek sporculara moral verdi.

Vali Yardımcısı Cihat Arık ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Halil Çöl ile birlikte Batman Kapalı Spor salonunda sporcuları ziyaret eden Vali Çelik, bir süre antrenman yapan sporcuları izledi.

Antrenman sonrası sporcularla bir süre sohbet eden Çelik, Batman Engellilerspor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Batman Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı 2014-2015 2. Lig D Grubu’nda grup liderliğini sürdüren sporcuları ve yöneticilerini tebrik eden Çelik, imkanlar doğrultusunda sporcularımıza ve amatör kulüplerine destek verdiklerini belirterek, engellilerimizin takım olarak gösterdikleri başarı, hem engelli sporcularımız için hem de ilimiz için önemli bir başarı olduğunu ifade etti.

2014-2015 sezonunda 5 maç yaptıklarını belirten Batman Engellilerspor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya; grupta 7 maç daha oynayacaklarını, hafta sonu grup ikincisi olan Van Bedensel engelliler takımı ile oynayacakları maçın önemli olduğunu belirtti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir