• DOLAR 32.576
  • EURO 34.79
  • ALTIN 2491.14
  • ...
Suruç'ta çöpteki bomba infilak ettirildi: 3 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde polis kontrol noktası yanında patlama meydana geldi. Olayda biri polis olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre,  polis noktası yakınındaki çöp konteynerine konulan bomba, uzaktan kumandayla infilak ettirildi. Patlamada Özel Hareket polisi Sıddık Bilgin ile yine yakında bulunan işyerinde çalışan Adnan Akaltun ile Mehmet Şahinsoy yaralandı. Patlamada, çöp konteynerinin yakınında park halinde bulunan 63 PP 179 plakalı park halindeki otomobil de hasar gördü.

Yaralanan polis ile 2 işçi, ambulansla Suruç Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan 3 yaralı, daha sonra Şanlıurfa Balıklıgöl Devlet Hastanesine getirildi.

Yaralıları ziyaret eden Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, yaptığı açıklamada, “Suruç'ta polis noktasının çöp konteynırın yanında patlama meydana geldi. Bir polis arkadaşımız yaralandı. Bombalı patlamada ile ilgili arkadaşlarımız titiz bir çalıma yürütmektedir. Saldırı var mı yok yapılacak çalışmaların ardından kamuoyunu bilgilendireceğiz" dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir