• DOLAR 32.328
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2282.344
  • ...
Birlik Vakfı`ndan HÜDA PAR`a
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Birlik Vakfı Batman Şubesi, geçtiğimiz hafta sonu yapılan HÜDA PAR İl Kongresinde İl Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Emin Doğru ve yönetimine “Tebrik Ziyareti” gerçekleştirdi.

Birlik Vakfı Batman Şubesi Başkanı Hamdullah Tüzün ve yönetim kurulu üyelerini HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Dursun ve İl yönetimi karşıladı.

Birlik Vakfı Batman Şubesi Başkanı Hamdullah Tüzün, HÜDA PAR İl Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Emin Doğru ve yönetimini tebrik ederek, görevlerinde başarılar ve muvaffakiyetler diledi.

Batman ve bölgenin sorunlarının konuşulduğu ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette söz alan Tüzün, karikatür hakareti ve İslami şiarlara yönelik saldırıların kabul edilemeyeceğini belirterek, bu tür saldırılara karşı herkesin açıklama yaparak karşı durması gerektiğini söyledi.

Ziyarette Birlik Vakfı ve çalışmaları ile ilgili bilgi veren Tüzün, vakıf olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını ve tüm parti ve STK`ları ziyaret ettiklerini ve kapılarının herkese açık olduğunu söyledi. Tüzün devamla,Batman'da uygulamaya geçirilecek "Bin Genç Bin İşveren İstihdam Buluşması" projesi içinde yer aldıklarını ve üniversite ve ortaöğretim öğrencisi gençlere yardımcı olacaklarını ifade etti. Tüzün son olarak, önümüzdeki günlerde tanınan şahsiyetleri getirerek panel ve konferanslar düzenleyeceklerini kaydetti.

Daha sonra söz alan Doğru, yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getirerek; Tüzün ve Birlik Vakfı heyetine teşekkür etti.

Kongre ve parti çalışmaları ile ilgili bilgi veren Doğru, kongreye katılımdan memnun olduklarını, katılan ve katılamayıp mazeret bildiren herkese teşekkür etti.

Doğru, Diyarbakır`da yaşanan çarşafa hakaret, ABD`de üç Müslümanın katledilmesi ve İsviçre`de 9 yaşındaki Müslüman iki çocuğa polisin şiddet göstermesi olayına değinerek, Tüm Müslümanların, parti ve STK`ların Müslümanlar ve İslamın şiarlarına yönelik saldırılar karşısında birlik içerisinde hareket ederek tepki göstermeleri ve İslami şiarların hayata geçirilmesi için çabalamaları gerektiğini söyledi.

Ziyaret karşılıklı iyi temenniler ve Birlik Vakfı Başkanı Tüzün`ün, Doğru`ya Kur`an`ı Kerim hediye etmesiyle son buldu. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir