• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
HÜR-DER ABD`de 3 Müslüman`ın katledilmesini kınadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İnsani Hak ve Hürriyetler Derneği (HÜR- DER) Batman Şube Başkanı Faysal Yaman, ABD`nin Kuzey Karolina eyaletinde 3 Müslüman'ın akşam saatlerinde evlerinde başlarından vurularak katledilmesini kınadı.

ABD`nin Carolina eyaletinde üniversite eğitiminde bulunan 3 kişilik Müslüman bir ailenin hunharca katledildiğini hatırlatan Yaman, “Bu ailenin belirgin özelliği Suriyeli sığınmacılara hizmet sunmaları ve özellikle İslamifobi olarak tanımlanan İslam ve Müslüman düşmanlarına karşı sosyal medyada aydınlatıcı açıklamalar paylaşmalarıdır. Ne yazık ki, Müslümanlara karşı çığırtkanlıkta bulunan Amerika ve Avrupa devletleri bu katliama karşı suskun kalmayı tercih etmiş ve hatta bu katliamın üstünü örtme yoluna gitmişlerdir. Oysa antisemitizm adı altında Siyonist ve işgalci güçlere karşı eleştiriyi dahi tahammül edemeyen bu devletler ne yazık ki, İslami değerlere ve Peygamberimize hakareti ‘düşünce özgürlüğü` adı altında anmaktan kaçınmamaktadırlar.” dedi.

“Batı ikiyüzlü çirkef bir politika uyguluyor”

Batının ikiyüzlülüğüne tepki gösteren Yaman, “Peygamberimize (sav) hakaret nedeniyle cezalandırılan kirli dilli müfteriler için dünyayı ayağa kaldıran bu ülke ve ülke sınırlarını aşarak Müslüman ülkelerde nice masum, suçsuz ve savunmasız insanları kadın, çocuk, erkek, genç, yaşlı ayrımı yapmaksızın bombardımana tabi tutabilmekte ve suçsuz insanları katletmektedirler. Bu devletler ne yazık ki ikiyüzlü çirkef bir politika uygulayarak katledilen Müslümanları ise görmemezlikten gelmektedirler. Bizler hunharca katledilen masum Müslümanlara karşı sessiz kalan ve bu katliamları görmemezlikten gelen, adaletten ve insan haklarından uzak, ikiyüzlü, barbar Amerika ve Avrupa devletlerini bu çirkef davranışları nedeniyle esefle kınıyoruz. Zalimce katledilen bu masum ve mazlumlar için Allah`tan rahmet diliyor, şehadetlerinin Müslümanların uyanışına vesile olmasını temenni ediyoruz.” ifadelerini kullandı.  (M.Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir