• DOLAR 32.513
  • EURO 34.951
  • ALTIN 2438.846
  • ...
"Batı medyasını ve içimizdeki dalkavukları kınıyoruz"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eğitim-Bir-Sen Mardin Şube Başkanı Eyyüp Değer, Amerika’da öldürülen 3 Müslüman genç ile ilgili açıklamada bulundu. Değer, birkaç gün önce güya özgürlükler ülkesi olarak anılan Amerika’da 23 yaşındaki Deah Shaddy Barakat, 21 yaşındaki eşi Yusor Muhammed ve 19 yaşındaki baldızı Razan Muhammed’in ateist olduğu belirtilen bir katil tarafından vahşice öldürüldüklerini hatırlattı.

Yaklaşık bir ay önce Charlie Hebdo saldırısında batı ve bir kısım yerli medyasının insan hakları naraları atarak “ Hepimiz Charlie’yiz” dediklerini hatırlatan Değer, “Bugün sırf Müslüman oldukları için öldürülen bu aydın 3 masum gence dilsiz şeytan gibi susmaktadırlar. Amerikan ve batı medyası bu vahşi cinayetleri görmezden gelip otopark kavgası süsü verdiler. Hepimiz Charlie’yiz diyen Cumhuriyet Gazetesi bu 3 masum genç için neden ‘Yusor Muhammed’iz’ demiyor. Peygambere hakareti basın özgürlüğü ile eş tutan Zaman Gazetesi’nden neden bir ses çıkmıyor. Bunun tek sebebi var, oda Müslüman olmalarıdır.” dedi.

Değer sözlerini şöyle sürdürdü; “Ey Alçak Amerika, Avrupa ve içimizdeki dilsiz şeytanlar! Charlie Hebdo da öldürenleri İslamcı terörist diye nitelendirdiniz, fakat Gazze’de savunmasız Müslümanlara bomba yağdıran Yahudi Terör Örgütüne, Yahudi Terörist demediniz. Irakta milyonlarca Müslümanı katleden Amerikalılara Hristiyan terörist demediniz. Terörün dini, dili, ırkı olmaz. Her nerede olursa olsun cinayet cinayettir. Bizim için masum bir insanı öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir. Amerika’da vahşice öldürülen 3 masum gence Allah’tan rahmet diliyor, dilsiz şeytan vazifesini ilelebet sürdüren batı medyası ve içimizdeki dalkavuklarını da kınıyoruz.” (M. Salih Keskin – İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir