• DOLAR 32.369
  • EURO 34.971
  • ALTIN 2325.405
  • ...
Ceylanpınar SHM Bayanların yeni umudu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 2014 yılında yeni bir yapılanmaya giderek nüfusu 50 binin üzerinde olan tüm ilçelerde Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü açacaklarını belirtti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı ve Ceylanpınar Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ramazan Beşkat, “Bakanlığımızın 2014 yılı içerisinde nüfusu 50 bini aşan tüm ilçelerde sosyal hizmet merkezi açma ile ilgili karar gereği biz de, il müdürlüğü olarak elimizi çabuk tutarak, merkez ilçeler ve diğer ilçelerde olmak üzere toplamda 6 SHM merkezi açtık. Bu SHM merkezlerimiz Eyyübiye, Karaköprü, Harran, Suruç, Siverek ve Ceylanpınar Sosyal Hizmet Merkezleridir" dedi.

Yaklaşık 9 ay önce Ceylanpınar’da Sosyal Hizmet Merkezi açtıklarını belirten Beşkat, “Buradaki amaç uzak olan vatandaşlarımıza hizmeti getirmektir. Bu sayede Vatandaşlarımız işlerini daha rahat ve daha hızlı bir şekilde halletmelerini sağladık. Gelen bütün müracaatları değerlendiriyoruz.” şeklinde konuştu.   (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir