• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Ölen Müslüman olunca dünya derin bir uykuya dalıyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Amerika'da üç Müslümanın katledilmesi olayına dünyanın sessiz kalmasına tepki gösteren Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Batman İl Başkanı Mehmet Emin Doğru, medeniyetin yerel ve ulusal canavarlarının İslam ve şiarlarını ayaklar altına almakla kalmayıp Müslümanların kanlarını akıtmayı kendilerine kutsal bir görev olarak gördüklerini söyledi.

 “Sakın Allah`ı, zalimlerin yaptıklarından habersiz zannetme; sadece gözlerin dehşetten dışarı fırlayacağı bir güne kadar onları ertelemektedir.” ayetiyle basın açıklamasına başlayan Doğru, önceki gün ABD'nin doğusunda Kuzey Carolina'da bir Müslüman gencin, eşi ve baldızıyla beraber yaşadığı evde öldürüldüğünü hatırlatarak, “Kuzey Carolina Üniversitesi yakınlarındaki Chapel Hill bölgesinde bir apartman dairesinde 23 yaşındaki Şadi Berekat, hanımı Yusra Muhammed (21) ve hanımının kardeşi Rezzan Muhammed (19) silahla vuruldu. Cinayetle ilgili olarak 46 yaşında Craig Stephen Hicks isimli bir kişi gözaltına alındı. Katil zanlısının 'ateist' olduğu özellikle vurgulandı.” dedi.

“Müslümanlar, ancak tetiği çektiklerinde haberlere çıkıyorlar, vurulduklarında değil”

Şadi Berekat'ın eşiyle birlikte sosyal medyayı çok iyi kullandığı ve ölmeden birkaç gün önce Suriyeli sığınmacılar için yardım kampanyası başlatarak, İslamofobi ile ilgili yaptığı paylaşımların dikkat çektiğini dile getiren Doğru, “Maalesef, Florida'daki Barry Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden Prof. Dr. Halid Beydun`un dediği gibi  ‘Müslümanlar, ancak tetiği çektiklerinde haberlere çıkıyorlar, vurulduklarında değil.` Chapel Hill cinayetlerinin medyada yer almaması da bunu ispatlıyor. Bu olay batıda İslam düşmanlığı ve İslamofobinin nasıl işlendiğini göstermesi açısından ibret vericidir.” ifadelerinde bulundu.

“Memleketlerinde taş üstüne taş kalmayanlar Müslümanlar olunca, dünya derin bir uykuya dalmaktadır”

İslam coğrafyasının viraneye döndüğünü, savaşların,  katliamların sıradan hale geldiğini vurgulayan Doğru, “Her gün katliamlara uğrayanlar, memleketlerinde taş üstüne taş kalmayanlar Müslümanlar olunca, dünya derin bir uykuya dalmaktadır. Tek dişi kalmış medeniyetin yerel ve ulusal canavarları, İslam ve şiarlarını ayaklar altına almakla kalmayıp Müslümanların kanlarını akıtmayı kendilerine kutsal bir görev olarak görmektedirler.” şeklinde konuştu.

“Kiralık kalemler  ve basın bu katliamı gündeme getirecekler mi?”

Doğru, açıklamasına şöyle devam etti: “İslam`ın yüce Peygamberine alçakça saldıran, hakaret eden nasipsizlerin cehenneme yuvarlanması üzerine dünyayı harekete geçiren şeytanın yardımcıları, ulusal ve uluslararası  fitne şebekeleri, sözüm ona medya bozuntuları büyük şeytan Amerika`da üç Müslümanın katledilmesine karşı ölüm uykusuna yatmaları batının ve onun yerel işbirlikçilerinin özgürlüklere ve insan hayatına verdiği önemi göstermektedir. Fransa`da Charlie Hebdo için düzenlenen yürüyüşe katılan Davutoğlu ve diğer yetkililer suçsuz yere katledilen Müslümanlar  için aynı tepkiyi gösterip dünya liderlerini bir araya getirmeye çalışacaklar mıdır?  Aynı  şekilde Charlie Hebdo`ya karşı gerçekleşen eylemi pişirip pişirip servis eden kiralık kalemler  ve basın bu katliamı gündeme getirecekler mi?”

Doğru, açıklamasının sonunda; “Ey İslam`ın şiarlarını ayaklar altına alan, Müslümanları katliamlardan geçirenler! Biliniz ki, bu din sahipsiz değildir. Elbette Müslümanların uyanacakları, başlarındaki zalim idarecileri tanıyacakları günler gelecektir. Allah`ın laneti zalimlerin ve onları ayakta tutanların üzerine olsun.” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir