• DOLAR 32.55
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2489.354
  • ...
Mersin yaylalarında kar yağışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkez Toroslar ilçesine bağlı yaylalarda kar yağışı etkili olurken, 3 gündür 24 saat çalışma sürdüren belediye ekipleri, Arslanköy, Ayvagediği, Tırtar, Değnek, Gözne ve Değirmendere üzerindeki ana yol ve sokaklarda kapanan yolların ulaşıma açma çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, ekiplerin 3 gündür mesai gözetmeksizin bölgede teyakkuzda olduğunu belirtti.

“Yaylalara gidecek vatandaşlar dikkatli olsun”

Tuna şöyle devam etti: “İlçemiz sınırları içerisinde bulunan yaylalara kar rahmet ve bereketi ile geldi. Yoğun kar yağışı yolların kapanmasına neden oldu. 3 gündür süren ve halen devam eden yağış nedeniyle kapanan yayla yollarımızı açmak için ekiplerimiz yoğun çaba harcıyor. Ekiplerimizin anında müdahalesi ile kar yağışı ulaşım açısından en az sıkıntıyla atlatılması sağlanıyor. Halkımızın herhangi bir sıkıntı yaşamaması için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Bu istikamete gidecek vatandaşlarımızdan çok dikkatli olmalarını, zorunlu olmadıkça yola çıkmamalarını ve eğer yola çıkacaklar ise zincir takmalarını istiyoruz” dedi.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir