• DOLAR 32.332
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2280.134
  • ...
Çevreciler Batman-Antalya dayanışma ağını oluşturacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çevresel sorunların bölgesel olmaktan çıkıp küresel bir hal aldığı günümüzde buna dikkat çekmek amacı ile işbirliği yapmak üzere Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kavuş ile Antalya Çevre gönüllüleri Derneği Başkanı Murat Yıldırım  Antalya da bir araya geldi.

İlk kez bir araya gelen iki başkan çevreciler arasında Batman-Antalya arası dayanışma köprüsü kurmak için çalışma başlatma kararı aldı.

Deneyimlerin paylaşılması, çevre sorunlarının küresel olduğuna dikkat çekmek,üyelerle birlikte karşılıklı geziler düzenlenmesi için konuyu yönetim kurulları gündemine taşıma kararı alan  Antalya ve Batman Çevre Dernekleri Başkanı Yıldırım ve Kavuş ilk görüşmenin çok olumlu geçtiğini belirttiler.

Batman Çevre Gönülleri Derneği Başkanı Recep Kavuş,“Çevre sorunları yaşamı tehdit eden en büyük sorun olarak önümüzde duruyor. Günümüzde çevre sorunun artık bölgesel değil küresel olduğundan herkes hemfikirdir. Bu sebeple bu görüşmemiz çok olumlu geçmiş ve bu görüşme sonuçlarından dernek olarak umutluyuz.” dedi.  (İLKHA)   

Bu haberler de ilginizi çekebilir