• DOLAR 32.59
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2509.419
  • ...
Batman Valisi korucuların sorunlarını dinledi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman Valisi Azmi Çelik Sason ilçesini ziyaret ederek, Valilik koordinasyonunda İl Jandarma Komutanlığı, Sason Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığının işbirliğiyle düzenlenen yemekte, geçici köy kurucularıyla bir araya geldi.

İlçe ziyaretinde Vali Çelik`e Garnizon Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Sarıışık, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti.

Sason Kaymakamı Tekin Dundar, ilçe kamu kurumlarının yöneticileri ve korucular tarafından karşılanan Çelik ve beraberindekiler, Sason Sosyal Tesisinde verilen  öğle yemeğinde geçici köy korucuları ile bir araya gelerek, sorunlarını dinlediler.

Yemekte Sason Kaymakamı, Garnizon Komutanı ve Batman Valisi birer konuşma yaptı. Geçici köy korucularına hitap eden Vali Çelik, geçici köy korucularının diğer güvenlik güçlerinden hiçbir farklarının olmadığını ifade ederek, her ikisi de  ülkemizin ve görev yaptıkları bölgenin huzuru, refahı ve mutluluğu için büyük bir özveri ile çalıştıklarını belirtti.

Çelik; “Bizler, Geçici Köy Korucularımızın, ülkemizin güvenliği için güvenlik kuvvetlerimiz ile birlikte omuz omuza, bu güne kadar vermiş oldukları hizmetlerin ve fedakarlıkların farkındayız. Kolay erişmediğimiz bu günlerin kıymetini hep birlikte biliyoruz. Başkalarının da bu günlerin kıymetini bilmelerini sağlamak durumundayız, bunun için buradayız.  İnşallah bundan sonraki günler, birlikte daha güzel olacak” dedi. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir