• DOLAR 32.535
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2432.14
  • ...
Yeni İhya-Der yardımlarına devam ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yeni İhya-Der Yardım Komisyonu yetkilileri yaptıkları açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan 1 yıllık yardım miktarlarının, ayni ve nakdi olarak 100 bin TL olduğunu belirttiler.

Rehber TV`de yayınlanan Umut Kapısı Programı`nda 3 aile için vaat edilen yardımların kendilerine ulaştığını ifade eden Yeni İhya-Der Yardım Komisyon Başkanı Mehmet Şekercileroğlu, “Bir ailemizin televizyon, halı ve ocak ihtiyacı vardı şimdi kendisine bu ihtiyaçlarını getirdik ve teslim ettik. Bu ve diğer mağdur ailelere bir aylık gıdanın yanında Umut Kapısı`ndan gelen nakdi yardımları da kendilerine verdik.” dedi.

Başka bir ailenin mağduriyetini dile getiren Şekercileroğlu, “Bu ailenin tespiti esnasında evlerinde yatacak süngerleri dahi olmadığını gördük. Şimdi kendilerine lazım olacak birçok ev ihtiyacını giderdik.”  ifadelerinde bulundu.

Yapılan yardımın ardından yıllık faaliyet raporunu açıklayan Şekercileroğlu, 1 yıl süre içerisinde nakdi ve ayni yardım olmak üzere toplam 100 bin TL yardımda bulunduklarını, fakir ve muhtaçların yüzünü güldürerek hayır dualarını almaya çalıştıkları dile getirdi. (Yasin Kavaklı – İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir