• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Genç Şairler #FilistinİçinYazıyorum Kampanyası Başlattı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

doğruhaber

Trakya Üniversitesi Mescit Gençliğinin sosyal paylaşım siteleri üzerinden #FilistinİçinYazıyorum kampanyası başlatarak gönderilen şiirlerin kitap haline getirileceği ve gelirinin Filistin`e gönderileceği belirtildi.

Twitter üzerinden #FilistinİçinYazıyorum tagıyla bir çalışma başlatan Trakya üniversitesi Mescit Gençliği çıkaracakları ‘Genç Şairlerin Gazze`si` adlı kitabın tüm gelirini Özgür Kudüs Platformu aracılığıyla Filistin`e gönderileceğini açıkladı.

Filistin de yaşanan Zulüm ve trajediye dikkat çakmak istediklerini belirten, Trakya Üniversitesi Mescit Gençliği, “ Trakya Üniversitesi Mescit gençliği olarak başlatmış olduğumuz kampanya ya çok yoğun ilgi olduğunu gördük, sosyal paylaşım hesaplarımızdan başlatmış olduğumuz #FilistinİçinYazıyorum tagıyla kampanyamızı duyurduk. Kampanyamıza katılan, Şairlerimizin gönderdiği şiirleri değerlendirdikten sonra kitap haline getirmeyi planlıyoruz. Kitabın gelirini Filistinli Kardeşlerimize Özgür Kudüs Platformu aracılığıyla göndermeyi hedefliyoruz. Kampanyamıza destek veren tüm duyarlı kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. Allah kendilerinden razı olsun.” Şeklinde açıklama yaptı.

Kampanyaya katılmak isteyenler 01.03.2015 tarihine kadar kaleme aldıkları şiiri filistineyaz@gmail.com hesabından yetkililere ulaştırılabileceği belirtildi.

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir