• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Kaldırımları işgal eden bisikletleri topladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler yayaların geçişini engelleyen kaldırımlara ve işyerlerinin önüne bırakılan bisikletleri müsadere etti.

Vatandaşlardan gelen şikâyetleri değerlendirerek kent genelinde belirli bir program doğrultusunda sürdürülen çalışmalar sonucunda Makam civarı, Kaymakamlık önü, Atatürk Caddesi, Bankalar Caddesi ve Yarenlik Alanı’nda, görüntü kirliliğinin giderilmesi, yol ve kaldırım işgallerinin önlenmesi amacıyla yapılan uygulamada kaldırımlara ve işyerlerinin önüne bırakılan bisiklet, motosiklet, reklam dubalarına ve seyyar satıcı tezgâhlarına müdahale edildi.

Zabıta ekiplerinin çalışmalarına ilişkin açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, gelişigüzel kaldırımlara bırakılan bisiklet ve motosikletlerin hem esnaf hem de vatandaşlar için büyük bir sıkıntı haline geldiğini belirterek, Tarsus Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin yoğun çalışmasıyla Tarsus’ta kaldırım işgallerinin ve görüntü kirliğinin son bulacağını ifade etti. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir