• DOLAR 32.601
  • EURO 34.855
  • ALTIN 2496.07
  • ...
ASİF Diyarbakır İl Hizmet binası açılış töreni
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aile ve Sosyal İlişkiler Federasyonu (ASİF) Diyarbakır İl Başkanlığı tarafından, ASİS Diyarbakır İl Hizmet Binası Açılış Töreni gerçekleştirildi.

Bir otelin toplantı salonunda yapılan törene, ASİF Genel Başkanı Bekir Ayaz, ASİF Genel Başkan Yardımcısı Kudret Çiçekçi, ASİF Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Koyun ve ASİF üyeleri katıldı.

Törende konuşan ASİF Genel Başkanı Bekir Ayaz, Türkiye’de istihdam ve üretimi arttırmayı, tarıma yeni düzenlemeler getirmeyi ve sanayide canlılığı sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

ASİF’in anayasal kurallar çerçevesinde oluşturulmuş bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyleyen Ayaz, “Bugün Türkiye’nin 79 ili, 957 ilçesinde teşkilatımız kurulmuş olup, hedefimiz 34 bin 600 köy ve geri kalan en ücra mezraya ulaşabilmek. Bizim arkamızda hiçbir kamu kurum ve kuruluşu, hiçbir parti yoktur. Çözüm sürecinin bir parçası, barışın taraftarı olacağız. Çünkü acının tarifi, gözyaşının şekli olmaz. Bu acıyı dindirmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Bugün Diyarbakır deyince akla cezaevleri gelir. Cezaevlerinde yatan hükümlü ve tutuklular bizim diğer ilgi alanlarımız. Hükümlü ve tutukluları hayata sağlıklı bir şekilde bağlayabilmemiz için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu bölge artık kan davalarından, husumetten bıktı. Bu bölgeye kardeşlik, kalkınma getirmeyi istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Konuşmalardan sonra ASİF yöneticileri tarafından, yönetim kurulu üyelerine ve ASİF Diyarbakır ilçe başkanlarına mazbataları verildi. (Hamza Adiyaman - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir